010-237 26 23 • 06-27 54 96 10 info@novamassagewellness.nl

Behandelingen

Bij Nova Massage en Wellness kunt u verschillende geichtsbehandelingen ondergaan. Wij hebben een professionele schoonheidsspecialiste in huis.

Huidanalyse

Om te bepalen welke producten voor u geschikt zijn, voert de schoonheidsspecialiste bij de eerste afspraak een (kosteloze) huidanalyse uit. De schoonheidsspecialiste slaat uw gegevens op zodat er bij een vervolgafspraak gemakkelijk terug te vinden is wat uw huid nodig heeft. Wij werken in de salon met producten van Nouvital Cosmetics. Dit merk richt zich op alle huidtypen.

Losse modules

Naast complete behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor losse modules zoals het ontharen van het lichaam en het gezicht. Maar ook voor of het epileren en verven van wenkbrauwen en wimpers. 

Care Standard

Oppervlakte reiniging, huidanalyse, diepte reiniging, peeling of lysing, stoomapparaat, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren of harsen, korte massage van gezicht, nek, schouder en decolleté, gezichtsmasker. Afsluiten met verzorgende dag of nacht crème.

Care the Lux

Oppervlakte reiniging, huidanalyse, diepte reiniging, peeling of lysing, stoomapparaat, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen en wimpers verven, wenkbrauwen epileren of harsen, harsen bovenlip, harsen kaaklijn en kin, massage van gezicht, nek, schouder en decolleté, Hoofd en armen, gezichtsmasker. Afsluiten met verzorgende dag of nacht crème.

Care Complete

Oppervlakte reiniging, huidanalyse, diepte reiniging, peeling of lysing, stoomapparaat, onzuiverheden verwijderen,
wenkbrauwen epileren of harsen, harsen bovenlip Korte massage van gezicht, nek, schouder en decolleté, hoofd
en armen, gezichtsmasker. Afsluiten met verzorgende dag of nacht crème.

Care Collageen Anti Aging

Oppervlakte reiniging, huidanalyse, diepte reiniging, peeling of lysing, stoomapparaat, onzuiverheden verwijderen,
wenkbrauwen epileren of harsen, harsen bovenlip, massage van gezicht, nek, schouder en decolleté hoofd en
armen, gezichtsmasker. Afsluiten met verzorgende dag of nacht collageen cremé.

Care For Man

Oppervlakte reiniging, huidanalyse, diepte reiniging, peeling of lysing, stoomapparaat, onzuiverheden verwijderen, massage van gezicht, nek, schouder en decolleté, gezichtsmasker. Afsluiten met verzorgende dag of nacht crème.

Harsen gezicht

Tijdens de harsbehandeling pakken we de volgende gebieden aan: bovenlip, kin en kaaklijn. U gaat naar huis met een gladde en zachte huid.

Wenkbrauwverzorging

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking in uw gezicht. In onze salon kunnen wij u bijstaan in het epileren, harsen, verven en in model brengen van de wenkbrauwen.

Wimperlifting

Wilt u meer krul in uw wimpers? Tijdens onze wimperlifting zorgen we voor een heldere oogopslag. Dit blijft ongeveer 2 maanden zitten.

Microneedling

Microneedling is een effectieve en veilige behandeling tegen verschillende huidproblemen. Met een zogeheten Dermapen maken wij kleine gaatjes in uw huid. Dit zorgt voor een stimulatie van de cellen onder de huidlaag. Dit doen wij met uiterste zorg en precisie.

Microdermabrasie

Met een microdermabrasie behandeling ligt de focus op het verwijderen van dode huidcellen in het gezicht. Het resultaat van deze intensieve reiniging is een gladde en strakke huid.

Pedicure

Wilt u ook verzorgde voeten? Boek dan een pedicure behandeling. Eelt verwijderen, likdoorns verwijderen, teennagels knippen en verzorging. Wij doen niet uw teennagels lakken.

Medische pedicure

Heeft u interesse in een medische pedicure? Onze collega is hiervoor opgeleid en hierdoor is het ook mogelijk de kosten terug te ontvangen van uw zorgverzekeraar.